avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Locuiesc in Romania, tara a UE. Plec in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Locuiesc in Romania, tara a UE. Plec in Grecia, sau ...

Buna ziua,

Locuiesc in Romania, tara a UE. Plec in Grecia, sau in Germania. La granita cu Bulgaria sau cu Ungaria mi se cer documente pentru controlul vehiculelor si ale persoanelor din vehicul la trecerea frontierei! De ce se intampla acest lucru? La granita Bulgariei cu Grecia, de ce ni se mai cer, inca o data, aceste documente? De ce la granita cu Austria venind dinspre Ungaria, patim, cu totii, la fel? In rest, in Europa, nu mai exista granite. Deci, Romania este in EU sau suntem la "granita" ei? E povestea cu Schengen-ul?

Alte discuții în legătură

Schengen terestru si dunarean userstefan userstefan Dupa aderarea la Schengen va exista in continuare obligativitatea de a trece frontiera prin punctele desemnate anterior? Stiu ca exista in Schengen practica de ... (vezi toată discuția)
Spatiu schengen LIPCIUC LIPCIUC ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu? (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)