avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Darea in folosinta corp B Scoala Generala intarziata, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Darea in folosinta corp B Scoala Generala intarziata, termen necunoscut

Buna ziua,

Va rog daca ma puteti indruma spre o cale legala de a urgenta definitivarea avizelor si a birocratiei referitor la darea in folosinta a corpului unei scoli generale.
Mai exact scoala din sat, comousa din doua corpuri A si B, iar corpul B a fost reabilitat vreme de cateva luni sau chiar aproape un an, in prezent lucrarea fiind incheiata. In timpul cat acest corp de scoala a fost in reabilitare elevii din clasele primare au tinut orele de curs in corpul A in schimburi cu cei din ciclul gimnazial. In prezent, desi corpul B este complet reabilitat inca de la inceputul anului, el nu poate fi dat in folosinta si se pare ca din septembrie cursurile vor continua in schimburi , programul acesta fiind total ineficient atat pentru elevi cat si pentru profesori.

Doresc sa va rog sa ne indrumati pe noi parintii in directia potrivita pentru a efectua niste demersuri, ca acest corp de soala sa poata fi dat in folosinta la inceputul anului scolar urmator mai exact luna viitoare. Sa ne adresam Primariei? directorului scolii sau daca aveti va rog alta sugestie v-am fi foarte recunoscatori.

Va multumim.

Alte discuții în legătură

Pierderea orelor de cds pe care le-am castigat prin concurs de titularizare felixdaemon felixdaemon Buna ziua, Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)
Litigii de muncă bourceanuadrian bourceanuadrian Bună seara. Vă rog frumos, sunt profesor la o școală gimnazială unde predau și la ciclul primar câteva ore în regim de clase simultane. Am aflat recent ... (vezi toată discuția)