avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu legea 163/2010,privind ...

Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu legea 163/2010,privind contractul cu casa de asigurari sociale. Momentan am încheiat un contract și plătesc lunar contribuția. Sunt nedumerit cu expresia"respectiv pentru completarea venitului asiguratului". Ce înseamnă acest lucru? Eu înțeleg prin aceasta ca și o persoana care e angajata poate încheia un astfel de contract, adică în afara ca i se plătește de către angajator asigurările, mai plătește și individual în baza acestui contract?... Sau înțeleg eu greșit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 14 August 2023
Ati inteles bine. și o persoana care e angajata poate încheia un astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea impozitului silviu35 silviu35 NUMITUL X e salariat la firma Y,deci angajatul plateste contributia de asigurari sociale-contributii ptr pensie daca angajatul mai plateste suma de 232 lei sa ... (vezi toată discuția)
Contracte de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul public de pensii Elsa60 Elsa60 In putin timp imi expira perioada de somaj. As dori sa-mi fac contracte de asigurat atat la pensii cat si la sanatate. Din octombrie voi avea un contract de ... (vezi toată discuția)
Cont individual de pensii soranabrad soranabrad Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa-mi platesc CAS-ul intr-un cont [u]individual de pensie in urmatoarele conditii: am varsta de 43 de ... (vezi toată discuția)