Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat parinti mei a lucrat peste 15 ani In fostul CAP-uri la canp in 1987-1988 au decedat dupa 1991 sau dat pamaturi la toti cei care au lucrat dar parinti mei nu a primit pt.ca spuneu cei care se ocupau de terenuri spuneau ca cei care au decedat nu au dreptul la pamant am depus cerere la primarie pt.a optine zilele lucratoare care au muncit parinti mei am primit raspuns ca nu exista In arhiva [or de la primarie va rog respectos daca intadevar ei nu avea dreptul la pamant pt.ca au decedat? Va multumesc
conform legii 18, au fost improprietariti doar cei al caror pamant a fost integrat in CAP sau IAS (adica au avut pamant inainte de colectivizare), sau urmasii lor, dupa caz. daca parintii dvs doar au lucrat in CAP, cererea dvs nu e indreptatita
Legea 18/1991
paris50paris
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat Parinti In 1955/1965 au Lucrat In fostul C.A.P la colectiv In canp In 1987/1988 anbi parinti au decedat dupa 1991 sau ... (vezi toată discuția)
Mostenire
paris50paris
Buna ziua da ca se poate un sfat parinti mei au lucrat In fostul C-pri In perioada anilor 1953-1963 si au decedat In 1987-1988 dupa 1990 sau dat pamanturi si ... (vezi toată discuția)
Mostenire
paris50paris
Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)