avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere numerar banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere numerar banca

Buna! Ca si contabil al unei firme trebuie sa depun la banca periodic suma de 48000 lei din incasari si auzeam ca daca suma e mai mare de 5000 de lei trebuie sa fac depunere cu o firma de securitate. Mentionez ca deplasarea se face de la sediul firmei cu masina personala pana la banca. (aprox.15 km). Este adevarat?
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
Anastasia101, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura externa in ron + incasare ooopsss ooopsss Buna ziua , Am si eu o intrebare: se pot emite facturi externe fara TVA in RON ? acestea se pot incasa cu chitanta chiar daca suma este mai mare de 5000 ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la o întreprindere individuala. Ppopescuion Ppopescuion Bună ziua. În martie 2021 am făcut o întreprindere individuala pentru a accesa fonduri europene în domeniul agricol. Între timp nu am mai aplicat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - deplasare cu masina Corina Dina Corina Dina Vreau sa solicit acordarea cheltuielilor de judecata intr-un proces in care reprezint societatea angajatoare si care se judeca la o instanta din alt oras decat ... (vezi toată discuția)