avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata - deplasare cu masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata - deplasare cu masina

Vreau sa solicit acordarea cheltuielilor de judecata intr-un proces in care reprezint societatea angajatoare si care se judeca la o instanta din alt oras decat cel in care se afla sediul firmei. Ma deplasez cu masina . Care sunt dovezile pe care trebuie sa le pun la dosar ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Dina , utilizator 10:23, 23 Octombrie 2015
Ma ajuta si pe mine cineva , va rog?
Daca depun la dosar un bon fiscal de la benzinarie , acela va consemna o suma mai mare decat cea necesara deplasarii din orasul A in orasul B , daca , de exemplu am facut plinul. Si alt document , ce trebuie sa mai depun? Ordin de deplasare?
Trebuie sa depuneti ordin de deplasare si bon fiscal de la benzinarie, acestea sunt documente justificative, s-ar putea complica cu distanta dintre orasul A si orasul B, consumul masinii pe suta de km., distanta parcursa.Nu cred ca se va ajunge la astfel de complicatii.
Va multumesc mult d-le avocat.
Ma gandesc acum sa vorbesc si cu colegele de la contabilitate . In alte situatii ordinul de deplasare il aduceam inapoi la firma , la contabilitate , cu stampila institutiei/firmei la care am fost. In cazul de fata stamplia luata de la registratura instantei.

Acum , acel ordin trebuie sa il predau in sedinta judecatorului . Inainte de asta sa trec pe la registratura sa imi puna stampila?
Scuze ca pun atatea intrebari , e prima data cand sunt in situatia asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare iulyaD iulyaD Buna ziua , Sunt angajata la o firma \\"mica\\" de constructii si trebuie sa completez cateva ordine de deplasare pentru luna aprilie. Contabila cu care ... (vezi toată discuția)