Vreau sa solicit acordarea cheltuielilor de judecata intr-un proces in care reprezint societatea angajatoare si care se judeca la o instanta din alt oras decat cel in care se afla sediul firmei. Ma deplasez cu masina . Care sunt dovezile pe care trebuie sa le pun la dosar ?
Va multumesc.
Ma ajuta si pe mine cineva , va rog?
Daca depun la dosar un bon fiscal de la benzinarie , acela va consemna o suma mai mare decat cea necesara deplasarii din orasul A in orasul B , daca , de exemplu am facut plinul. Si alt document , ce trebuie sa mai depun? Ordin de deplasare?
Trebuie sa depuneti ordin de deplasare si bon fiscal de la benzinarie, acestea sunt documente justificative, s-ar putea complica cu distanta dintre orasul A si orasul B, consumul masinii pe suta de km., distanta parcursa.Nu cred ca se va ajunge la astfel de complicatii.
Va multumesc mult d-le avocat.
Ma gandesc acum sa vorbesc si cu colegele de la contabilitate . In alte situatii ordinul de deplasare il aduceam inapoi la firma , la contabilitate , cu stampila institutiei/firmei la care am fost. In cazul de fata stamplia luata de la registratura instantei.
Acum , acel ordin trebuie sa il predau in sedinta judecatorului . Inainte de asta sa trec pe la registratura sa imi puna stampila?
Scuze ca pun atatea intrebari , e prima data cand sunt in situatia asta .
Ordin de deplasare
iulyaD
Buna ziua ,
Sunt angajata la o firma \\"mica\\" de constructii si trebuie sa completez cateva ordine de deplasare pentru luna aprilie. Contabila cu care ... (vezi toată discuția)