avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In cazul unui decedat care a construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In cazul unui decedat care a construit o locuinta ...

Buna ziua!
In cazul unui decedat care a construit o locuinta fara acte inaintea casatoriei si ulterior au divortat fara a face partaj de bunuri, iar persoana care a construita casa a decedat, fosta sotie mai face parte la masa succesorala?
In formularul pentru deschiderea procedurii, fiica acestuia s-a notat doar ea ca si mostenitor.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:42, 17 August 2023
Fosta soție nu moștenește nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Mostenire in comunitate de bunuri Sineu Sineu Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea : in timpul casatoriei am cumparat impreuna (regim matrimonial de comunitate de bunuri). Nu avem copii in aceasta ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)