avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara astăzi un vecin a venit beat la mine la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara astăzi un vecin a venit beat la mine la ușa deschizând ...

Bună seara astăzi un vecin a venit beat la mine la ușa deschizând ușa acesta a început sa ma jignească ulterior împingând ușa sa între la mine in casă si având intenția sa dea in mama mea am scos spray ul cu piper pe care il am pentru auto apărare si i am pulverizat in ochi acesta s a speriat si a fugit ideea este ca am acționat astfel când acesta a trecut deja pragul la mine in casă, dacă acesta se duce la politie eu sunt vinovata de ceva? Din câte știu pe proprietatea mea am dreptul sa acționez astfel dacă devine violent
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 09:41, 21 August 2023
Nu sunteți vinovata de nimic.
Merge ti si depune ti o plangere la politie pt violare de domiciliu , eventual luati un avocat si cereti daune moratorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala-spray paralizant ZeosSupreme ZeosSupreme Am deschis aceasta discutie referitoare la un caz din presa: ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen Oanaa33 Oanaa33 In urma cu aproximativ 2 luni fiului meu in vârstă de 12 ani ia fost pulverizat spray lacrimogen cu piper in ochi si pe fata,această fapta fiind comisa de ... (vezi toată discuția)
Autoaparare plavi92 plavi92 buna ziua .ieri seara plecand de la club am fost acostati de niste indivizi pusi pe scandal ,dupa ce am incercat sa incheiem discutia pasnic .unul din ei a ... (vezi toată discuția)