avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Ma numesc Florea Oana si am un copil care ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Ma numesc Florea Oana si am un copil care face parte ...


Buna ziua! Ma numesc Florea Oana si am un copil care face parte din dintr-un ansamblu folcloric care apartine de Consiliul Judetean.Acest ansamblu a participat in Luna August La un Festival concurs folcloric International, singurul concurs din România fiind recunoscut de UNESCO recunoscut si co-finantat de catre Ministerul Educatiei aflandu se pe lista de pe sit-ul acestuia La pozitia 57.Acest copilasi din Ansamblu au castigat Premiul I(1) si Trofeul acestui Concurs international.
Mentionez ca au participat ansambluri din 11 tari si mai multe ansambluri din România.
Intrebarea Mea este La ce categorie de bursa se va incadra La Bursa de excelenta Olimpica I(1) cu suma de 3000 lei sau Bursa de excelenta Olimpica II(2) c suma de 700 lei?Stiu ca bursa de excelenta Olimpica I(1) se acorda La concursurile Internationale iar Bursa de excelenta Olimpica II(2) se acorda La concursurile nationale.
Cu deosebita consideratie, Florea Oana.

Alte discuții în legătură

Dilema burselor de excelență olimpică kraul007 kraul007 Bună ziua! Sunt elev de liceu și am fost premiat, alături de colegii mei de echipă, cu premiul întâi la secțiunea la care am participat în cadrul ... (vezi toată discuția)
Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)