avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,noi cei din Galați de ce nu beneficiem de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,noi cei din Galați de ce nu beneficiem de această ...

Bună ziua,noi cei din Galați de ce nu beneficiem de această lege,noi nu suntem oraș poluat și cauza combinatului siderurgic Galați?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 19:06, 21 August 2023
Daca este vorba de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani locuitori Galatiului sunt inclusi in aceasta lista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ... agyoI agyoI cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare daca a locuit si lucrat in oras poluat mai mult de 30 de ani.Beneficiaza si cei care au,sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as avea o intrebare noi cei din galati care stam ... Pers. Fizica Pers. Fizica Buna seara. As avea o intrebare noi cei din Galati care stam langa Combinatul Siderurgic Galati mai exact 700 de metri, de ce ni se reduce varsta de ... (vezi toată discuția)