avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venit suplimentar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venit suplimentar

Deoarece am pensie mică fiul meu îmi transfera uneori ( nu lunar) anumite sume de bani in cont, sume care nu sunt mereu aceleași ( 1000, 2000 lei). Va rog sa îmi spuneti dacă aceste sume trebuie declarate la ANAF pe vreo fisa de declarare a venitului și dacă, fiind in contul meu bancar sunt impozitate de banca? Cum se procedează?
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
mihamarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebari simple Mynameis Mynameis Buna seara, Am si eu niste intrebari la care as dori, daca se poate, sa primesc raspunsuri scurte si la obiect (nu copy-paste din codul fiscal/legi sau mai ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pe cont alocatie si pensie de intretinere turelu turelu Bună ziua. Sunt un plătitor de pensie de întreţinere către copilul meu în vârstă de 12 ani. Banii îi virez într-un cont bancar deschis pe numele ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)