avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare domeniu principal firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare domeniu principal firma.

Salutare, am si eu o nelamurire, vreau sa modific o firma cu domeniu principal de activitate de publicitate pe domeniu de transport marfa, este necesara modificarea la Registrul Comertului avand in vedere ca actul costitutiv al societatii contine si domeniu de transport marfa?
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: bandu , utilizator 13:57, 22 August 2023
Da, trebuie mers la registrul comerțului și autorizate codurile caen specifice noilor activitati pe care veți dori sa le prestati pe sediul social sau pe punctul de lucru. Atunci veți specifica și fapul ca doriți ca să schimbați și activitatea principala a firmei. Va ajuta ei acolo cu ce acte și cum sa le completati.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns insa mai am o intrebare. Daca sediul stabilit este la domiciliu prin contract de comodat intre mine (ca firma) si mine (ca proprietar) iar autovehiculul in cauza il tin la un depozit, este vreo problema ca nu se afla la sediul firmei? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)
De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)