avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Lucrez ca asistent maternal și am în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Lucrez ca asistent maternal și am în îngrijire ...

Buna ziua !
Lucrez ca asistent maternal și am în îngrijire 3 minori. În septembrie trebuie sa facem OBLIGATORIU un curs de perfecționare. Prezenta mea și a multora este absolut imposibila pentru ca nu avem cu cine sa lasam minorii, 6 8 ore și nu avem cum sa îi lipsim de la scoala de 2 3 ori/ săptămâna. De la DGASPC se cere sa GĂSIM NOI SOLUTII. Exista vreun cadru legal sa ne putem apară de astfel de situații și multe altele?
Ultima modificare: Marți, 22 August 2023
angelica82, utilizator

Alte discuții în legătură

Asistent maternal laurentiuu laurentiuu Un copil este luat in plasament de catre cineva.(asistent maternal). Ce obligatii are asistentul maternal daca copilul deranjeaza orele la scoala? Este ... (vezi toată discuția)
Legislatie amp ( asistent maternal profesionist ) Sorinsen Sorinsen Asistentii maternali profesionisti, angajati ai DGASPC, care au in plasament un copil ( uneori 2 sau 3 copii ) pentru care au grija timp de 24 de ore/zi, 7 ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru parinte in varsta CYBORG CYBORG Buna seara! Exista vreo lege in Romania prin care oamenii in varsta(parinti) sunt ingrijiti la domiciliu de catre copii(e cazul meu, sunt fiu),iar fiul ... (vezi toată discuția)