avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legislatie AMP ( asistent maternal profesionist )
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legislatie AMP ( asistent maternal profesionist )

Asistentii maternali profesionisti, angajati ai DGASPC, care au in plasament un copil ( uneori 2 sau 3 copii ) pentru care au grija timp de 24 de ore/zi, 7 zile/saptamina, 365(6) zile/an, deci acesti angajati au si vreun drept sau au numai obligatii!? Astfel nu inteleg de ce directorul DGASPC V.......a (impreuna cu juristii institutiei ) pune presiune pe angajati in sensul ca sunt pusi sa semneze niste declaratii???? precum ca lucreaza numai 8 ore zilnic si cinci zile pe saptamana, ca pot sa ia in plasament 2 sau chiar 3 copii, chiar daca spatiul disponibil al locuintei angajatului nu permite acest lucru, sau amenintari ca daca nu semneaza aceste declaratii vor fi someri. Doresc sa stim, cu multumirile de rigoare, cui, unde si cum trebuie sa ne adresam intru edificarea asupra acestei situatii ( e clar ca se incalca mai multe legi in situatia data ).

Alte discuții în legătură

Ore lucrate! DOTZ DOTZ Buna ziua! As dori sa stiu daca o persoana angajata ca asistent maternal ce are in plasament 1-2 copii zilnic 24/24 ore, daca diferenta de 16 din cele 24 ... (vezi toată discuția)
Asistenta maternala liviu_hetea liviu_hetea In urma unui interviu ,la care au participat 30 de persoane ,am ramas intr-un final 3,dupa mai multe evaluari psihologice ,controale la domiciliu ,am fost ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Fghhjnbghbb Fghhjnbghbb Buna ziua am si eu o intrebare sunt asistent maternal de 3 ani ,iar luna trecuta nea intarziat cu salariile si luna aceasta la fel insa o colega a pus pe ... (vezi toată discuția)