avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore lucrate!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore lucrate!

Buna ziua! As dori sa stiu daca o persoana angajata ca asistent maternal ce are in plasament 1-2 copii zilnic 24/24 ore, daca diferenta de 16 din cele 24 (scazand cele 8 ore prevazute de lege) pot fi considerate ore suplimentare la care se adauga inclusiv sambetele si duminicile? Poate fi data DGASPC in judecata pentru plata orelor suplimentare?

Alte discuții în legătură

Legislatie amp ( asistent maternal profesionist ) Sorinsen Sorinsen Asistentii maternali profesionisti, angajati ai DGASPC, care au in plasament un copil ( uneori 2 sau 3 copii ) pentru care au grija timp de 24 de ore/zi, 7 ... (vezi toată discuția)
Cim ALIOSA ALIOSA Buna ziua, Sunt asistent maternal.Am un CIM incheiat cu DGASPC,unde nu am specificat timpul de munca.Intrebarea mea este: - CIM-ul este corect incheiat,este ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Ambrozie Cristina Ambrozie Cristina Buna ziua, sunt ambrozie Cristina , mama mea a ieșit la pensie la 60 ani și 9 luni, a lucrat și încă mai este angajata că asistent maternal in județul ... (vezi toată discuția)