In urma unui interviu ,la care au participat 30 de persoane ,am ramas intr-un final 3,dupa mai multe evaluari psihologice ,controale la domiciliu ,am fost trimisi toti membrii familiei sa facem analize medicale ,pe care le-am platit .Ni s-a spus ca dupa angajare ni se restituie banii , crezind aceste lucruri am mers mai departe atit eu cit si sotul si copii am fost chemati la centru de foarte multe ori ,ca intr-un final sa aflam ca de fapt toate acestea au fost pt un curs de sapte zile .,acest curs trebuia sa tina citeva saptamini in care sa invatem ceva .dupa sapte zile am dat in mare graba un ,atestat,pe care nu l-a trecut decit una dintre noi,celelalte doua am ramas pe dinafara.Este corect ca pt un curs de sapte zile sa plateasca toata familia ,atit analize medicale cit si drumuri foarte cotisitoare ,lipsit de la scoala in cazul copiilor pt a merge la nenumarate controale psihologice ,dupa care ni s-a comunicat prin posta la sapte zile dup expirarea termenului ,cind nu se mai putea face nimic ,,ne pare rau nu a-ti trecut testul,,