avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN pt Consiliere psihologica online (prin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN pt Consiliere psihologica online (prin conversatie video)

Buna ziua!

As vrea sa infiintez Pfa pentru servicii de Consiliere privind sanatatea mintala (detin diploma acreditata corespunzatoare). Ofer aceste serviciu ca o conversatie online printr-o platforma video (ex Skype). Care este codul CAEN cel mai potrivit pentru mine?

M-am gandit la 3 optiuni:

8690 Alte act ref la sanatatea umana: ca exemple sunt mentionate masaj, fizioterapie, moase, infirmieri, laboaratoare, si se cere autorizatie DSP. Iar eu nu o sa am nici cabinet nici contact/tratament fizic.

8899 Alte act. de asistenta sociala, fără cazare: In mod neobisnuit nu se cere autorizatie DSP pentru un serviciu care poate oferi si tratament fizic si consiliere psihologica. Nu sunt sigura ce se intelege prin asistenta sociala sau prin persoane aflate in situatii de nevoie. Oare se incadreaza clientii privati platitori care au o problema despre care vrea sa vorbeasca sau se intelege doar persoane far venituri si in situatii grave? Criteriile de functionare si raportare la aceasta cat. sunt foarte scricte, ceea imi este simpatic, deoarece clientii mei pot avea incredere in seriozitatea serviciilor mele daca se serviciul poate efectuat doar de profesionisti care trebuie sa respecte un cod etic. Dar nu stiu daca ma incadrez.

9609 Alte act. de servicii: aici intra multe servicii diverse neprofesionale (astrologie, plimbat de caini, serv. matrimoniale, tatuaj, cabine foto, parcare, etc), dar totusi se cere si autorizatie DSP si de funcionare.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 August 2023
kingaiffiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:29, 4 Septembrie 2023
Ar mai fi posibil si cod CAEN 2635 - Specialistii in asistenta sociala si consiliere ofera indrumare si consiliere persoanelor fizice, familiilor, grupurilor, comunitatilor si organizatiilor ca raspuns la dificultatile personale si sociale. Acestia ajuta clientii sa dezvolte abilitati si sa aiba acces la resursele si serviciile-suport necesare pentru a raspunde problemelor aparute din cauza somajului, saraciei, dizabilitatilor, dependentei, comportamentului infractional si delicvent, problemelor conjugale si de alta natura.

Trebuie vazut exact ce fel de diploma aveti. Ne puteti contacta pentru detalii www.ionescu-novac.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Iorga Nicu Iorga Nicu Buna ziua. Doresc sa infiintez un ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Ce cod CAEN pot folosi? Trebuie sa obtin autorizatie de la DSV/DSP daca ... (vezi toată discuția)
ce cod caen pot adauga? doinatruica doinatruica Am o platforma care are codul caen 4619, dar vreau sa creez o retea de servicii medicale online si in clinica. Ce cod CAEN pot adauga? (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)