avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce pași trebuie să urmez după ce arhivatorul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce pași trebuie să urmez după ce arhivatorul privat, după ...

Ce pași trebuie să urmez după ce arhivatorul privat, după ce am platit eliberarea unei adeverințe doveditoare a grupei de muncă nu-mi eliberează acea adeverință,cu toate că am platit ce mi s-a cerut ?
Menționez că am așteptat cele 60 de zile , conform celor spuse de biroul lor !
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alex.petcovici , utilizator 19:43, 20 Martie 2024
Puteti sesiza ITM-ul local sau promova o actiune in instanta.
Ati reusit sa rezolvati?: Daca da, cum ati reusit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite nik2003 nik2003 Lucrez la o societate publica de transport, in luna August am realizat 24 ore suplimentare (peste regimul normal de lucru). Au trecut peste 60 zile si nu au ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de munca copilul2010 copilul2010 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Mama mea a depus cerere pentru pensionare anticipata si urmeaza sa-i vina decizia in curand. In calculul pensiei ... (vezi toată discuția)