avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cota aparte din imobil indivizat. Va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cota aparte din imobil indivizat. Va rog sa ma ajutati in legatura cu contractul de vanzare ...

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in legatura cu contractul de vanzare a unei cote din imobil. Tatal meu a mostenit impreuna cu fratele sau un imobil format din 2 nivele si anexe. Au facut actul de succesiune iar tata doreste sa-mi vanda etajul imobilului care reprezinta mai putin de jumatate din suprafata construita dar nu a fost facuta partajare, Fratele lui este de acord sa primim aceasta parte .Intrebarea mea este daca se poate imparti prin partajare astfel incat fratele tatalui sa primeasca partea sa , iar partea tatalui meu sa fie divizata astfel incat sa-mi poata vinde o parte din ea si sa pastreze restul
Va multumesc mult pentru atentie!
Cu stima
Marcus D

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial Marius00E Marius00E Buna ziua.ma scuzati de deranj.VA ROG DIN SUFLET ajutati-ma CU O INFORMATIE.mama a divortat in 2015 de,,tata,,(scriu tata in ghilimele ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii mamu mamu Buna ziua Am si eu cateva intrebari : -eu mai am 3 frati si tata a decedat acum 8 ani iar in urma a ramas un apartament cu 4 camere din anum 1989 construit ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)