avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. Am o casa si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. Am o casa si vreau sa ...

Buna ziua!

Va deranjez cu o intrebare. Am o casa si vreau sa pun un geam de 116/56 care bate spre curtea vecinului. Acest geam va avea folie mata si se va deschide doar batant (vertical). De asemenea, acesta este montat cat mai sus posibil (la 2 metri distanta de sol), facandu-l accesibil doar cu un bat pentru a fi deschis sau daca ma urc cu scara. Vecinul meu a spus ca e pregatit sa ma dea in judecata pentru ca ii invadez intimitatea.

Am citit majoritatea forumurilor, articole de lege si am sunat in diferite parti si unii mi-au zis ca el are dreptate, dar in lege din ce am citit, atata timp cat geamul este doar pentru lumina si aer, nu are ce sa imi faca, chiar daca distanta este mai mica de 19 dm.

Cum imi recomandati sa procedez? Eu oricum am 3 geamuri construite spre el (2 mici de baie care sunt mate) si unul la bucatarie pe care il matuiesc si il voi converti sa se deschida doar vertical astazi ca sa evit orice situatie nedorita.

Alte discuții în legătură

Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)
Despre fereastre cos99myn cos99myn Salut. In 2009 mi-am construit o casa D+P+M.Distanta minima de vecin este de 80 cm. Pe partea cu el am 2 ferestre la baie si la camara de 20x20 la o inaltime ... (vezi toată discuția)
Pot deschide in mod batant geamul mat spre vecin pentru spalare daca e distantat la < 1,90 m zengy4u zengy4u Buna ziua, ma puteti ajuta / sfatui va rog in legatura cu, ce se poate face pentru a avea dreptul de a-mi deschide geamul dinspre vecin, aflat la o distanta de ... (vezi toată discuția)