avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROBELE SUNT VALABILE IN ACEASTA SITUATIE ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROBELE SUNT VALABILE IN ACEASTA SITUATIE ?

Un politist " s-a autosesizat " asupra faptuui ca detin arme fara permis , dupa ce acesta m-ar fi verificat in registrul national al detinatorilor de arme , munitii etc , in care acesta sustine ca nu figurez , A obtinut un mandat de perchezitie , au facut perchezitia si le-an dat un revolver la care am permis dar acesta nu era vizat la timp , dar exista totusi . Mi-au facut dosar pena care astazi este supus renuntarii la urmarirea penala . Intrebarea este : acesta proba cum ca am permisul expirat este valabila in conditiile in care s-a descoperit in urma unei perchezitii pe baza unui mandat obtinut cu date nereale . Eu am document din care rezult faptul ca eram in baza de date a politiei . Daca se verifica temeinic iar politistul ma gasea in baza e date ca detinator de permis ( chiar si nevizat ) nu cred ca se mai elibera un mandat de perchezitie si eram numai invitat la politie cu permisul si pistolul. Deci aceasta proba este valabila ?
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
Pompilui Avram, utilizator

Alte discuții în legătură

Percheziție ilegal efectuată Pompilui Avram Pompilui Avram In data de 01 septembrie m am pomeni la usa cu 10 indiviuzi politiusti cu un mandat de perchezitie . In mandat scria ca ar cauta armament detinut de catre mine ... (vezi toată discuția)
Informatii arma sport&agrement AlexX_M AlexX_M Buna ziua! Doresc de mult sa-mi achizitionez un pistol cu bile, din magazin, atat pentru linistea sufleteasca cat si pentru satisfactia ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)