avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... o persoana cu handicap ce primeste indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

o persoana cu handicap ce primeste indemnizatie de handicap se ...

o persoana cu handicap ce primeste indemnizatie de handicap se interneaza intr-un camin de batrani privat, mai primeste acea indemnizatie sau nu?
Cel mai recent răspuns: titiaur , utilizator 18:56, 28 August 2023
Va scriu aici: caz concret 2023 - varstnic cu certificat dizabilitati grad 1 si pensie, rezident in camin privat, primeste in continuare atat indemnizatia de handicap, cat si pensia la care are dreptul, dupa atatia ani de munca.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
fataverdecuochiipadure, utilizator
Chiar daca beneficiarul certificatului de incadrare in grad de handicap se institutionalizeaza in unitate medicala,
primeste indemnizatia de handicap
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de la plata cass-ului şi a impozitului pe venitul din pensie a persoanei cu handicap grav ContSters366389 ContSters366389 Bună ziua, Soacra mea a fost încadrată în grad de handicap grav de pe data de 06.11.2013. Veniturile sale provin din pensia de limită de vârstă ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar de handicap adult cu alzheimer adrag adrag Buna ziua, Din cauza degradarii starii psihice si fizice am fost nevoiti sa o internam pe soacra mea intr-un camin privat de batrani din sectorul ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)