avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am niste vecini care locuiec in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am niste vecini care locuiec in apartamentul de deasupra ...

Buna ziua,
Am niste vecini care locuiec in apartamentul de deasupra mea. Din cauza faptului ca nu au incalzire, mi-a umplut apartamentul de mucegai. Nu stiu cum sa procedez intrucat nu sunt proprietari, nu sunt chiriasi sunt de proasta calitate de regula fiind violenti. Parintii au locuit in apartament, au ramas cei 5 copii care nu se inteleg intre ei deci nu au facut succesiunea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elin , utilizator 13:44, 27 August 2023
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si ... Silvia Dora Silvia Dora Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si bucataria, am schimbat tot , gresie, faiantă etc. Ne am mutat in decembrie. Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Exista lege care obliga un proprietar de apartament sa încălzească ... Exista lege care obliga un proprietar de apartament sa încălzească apartamentul dacă nu locuiește în el? (vezi toată discuția)
Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)