avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Un cetatean turc care nu are rezidenta in Romania are ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Un cetatean turc care nu are rezidenta in Romania are dreptul ...

Un cetatean turc care nu are rezidenta in Romania are dreptul sa cumpere o masina din Romania si sa o foloseasca pe teritoriul Romaniei? Multumeasc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania vreau sa lucrez in italia mustafa_cristina mustafa_cristina buna,sunt cetatean turc cu carte de rezidenta pentru membrii de familie in romania,obtinuta prin incredintarea fiului meu minor,cetatean roman.aceasta carte de ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta pe teritoriul romaniei pentru cetatenii turci delta7 delta7 Buna ziua, Sunt o persoana cu dubla cetatenie romano-turca şi pana acum am domiciliat pe teritoriul Turciei.İmpreuna cu sotul meu,care este cetatean ... (vezi toată discuția)
Act vanzare/cumparare auto. clyde2010 clyde2010 Doresc sa-mi vand masina fiicei mele,care este rezidenta in Belgia si doreste sa o foloseasca acolo. Masina deja este in belgia si vrea sa o inmatriculeze ... (vezi toată discuția)