avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Act vanzare/cumparare auto.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Act vanzare/cumparare auto.

Doresc sa-mi vand masina fiicei mele,care este rezidenta in Belgia si doreste sa o foloseasca acolo. Masina deja este in belgia si vrea sa o inmatriculeze acolo.
Conform ultimelor norme de circulatie,stiu ca cumparatorul trebuie sa o declare in 90 zile pentru radiere si reinmatriculare. Unde face declaratia,in Romania? In actul de vanzare-cump. ce adresa isi trece,cea din romania ,asa cum este in CT a masinii,sau adresa actuala din belgia,unde are rezidenta? Precizare: este casatorita cu un cetatean belgian,are job stabil,cu durata nedeterminata.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare dupa export/import antispam antispam Buna ziua. Am urmatoarea dilema: momentan sunt rezident in Belgia si doresc sa imi cumpar o masina din Romania. Statul belgian te obliga sa inmatriculezi ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare. florant26 florant26 Salut, am cumparat in anul 2008 un autoturism Audi A6 model 2000 din Belgia.L-am inmatriculat in Romania in noiembrie 2008 platind taxa de 9400 RON.Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto romania liviurobertdavid liviurobertdavid Buna ziua Sunt in Belgia de 10 luni. Mi-am scos eID belgian cu adresa in Belgia, fara cetatenie inca. Mi-am schimbat si permisul romanesc cu unul ... (vezi toată discuția)