avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de prima inmatriculare.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de prima inmatriculare.

Salut, am cumparat in anul 2008 un autoturism Audi A6 model 2000 din Belgia.L-am inmatriculat in Romania in noiembrie 2008 platind taxa de 9400 RON.Am obtinut cartea cu drept de lucru in Belgia si sunt obligat sa reinmatriculez masina aici pentru a putea circula.Statul belgian a emis o noua lege prin care iti interzice sa circuli cu masina inmatriculata in alta tara daca ai dreptul de rezident aici,iar acum sunt obligat sa radiez nr. de Romania si sa o inmatriculez aici ca sa pot circula.Exista vreo posibilitate sa imi recuperez ceva din taxa pe care am platit-o in tara??? Va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare dupa export/import antispam antispam Buna ziua. Am urmatoarea dilema: momentan sunt rezident in Belgia si doresc sa imi cumpar o masina din Romania. Statul belgian te obliga sa inmatriculezi ... (vezi toată discuția)
Act vanzare/cumparare auto. clyde2010 clyde2010 Doresc sa-mi vand masina fiicei mele,care este rezidenta in Belgia si doreste sa o foloseasca acolo. Masina deja este in belgia si vrea sa o inmatriculeze ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dubla ro+at 0076MM 0076MM Buna ziua, Detin un autoturism care este inmatriculat in Romania din 2010. M-am mutat intre timp in Austria si sunt nevoit sa imi inmatriculez masina ... (vezi toată discuția)