avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care este modalitatea de a obtine titlu de propietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care este modalitatea de a obtine titlu de propietate pe pamantul ...

care este modalitatea de a obtine titlu de propietate pe pamantul de sub casa.am platit 12 ani chirie lunar in contul primariei din localitaea de domiciliu si acum primaria imi spune ca terenul de sub casa nu este in patrimoniul primariei.mis-a indicat sa depun un dosar cu niste formulare neceare pentru ca terenul sa fie al primariei si apoi al meu.totusi 13 ani niste bani un intrat in contul primariei...no comment!

Alte discuții în legătură

Succesiune teren avivit avivit Buna ziua, Doresc sa stiu daca exista vreo posibilitate in cazul urmator: - Acum multi ani strabunicul meu a lasat copiilor lui ( 7 ca numar) inclusiv ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate lauraoradea lauraoradea buna ziua. care este legea prin care se obtine titlu gratuit de proprietate asupra terenurilor agricole din mediul rural? pana la ce data se pot depune ... (vezi toată discuția)
Pasi in obtinerea unui titlu de proprietate asupra unui teren madalinbm madalinbm Ma intereseaza care sunt pasii in obtinerea unui titlu de proprietate pentru o suprafata de teren pe care e construita o casa. Situatia este urmatoarea: un ... (vezi toată discuția)