avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, locuiesc la un bloc cu 9 apartamente, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, locuiesc la un bloc cu 9 apartamente, vecinul de ...

Bună ziua, locuiesc la un bloc cu 9 apartamente, vecinul de la parter a montata camere video la coltul blocului și bate pe spațiu comun, și restul vecinilor nu au fost de acord,.Ce se poate face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:51, 30 August 2023
Incepeti cu o plangre la ANSPDCP
[ link extern ]
Dar de unde stiti ca "bate" pe spatiul comun si care ar fi deranjul vecinilor?
Si presul din fata usii e pe spatiul comun.
Cand veti avea nevoie de inregistrari de la acea camera va veti bucura ca "bate" pe spatiul comun.
Eu nu inteleg de ce va deranjeaza. Aveti ceva de ascuns?
Pentru ca se vede după cum este poziționată

Adam Grecu a scris:

Dar de unde stiti ca "bate" pe spatiul comun si care ar fi deranjul vecinilor?

Bine si care ar fi deranjul - ca stie cand veniti de la piata cu o legatura de patrujel? Haideti sa fim seriosi.
Eu am un vizor (smart), de fapt o minicamera. "Vede" usa de la lift si usa vecinului din dreapta - full HD. Ce sa fac sa vopsesc vizorul?

Alte discuții în legătură

Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)
Videointerfon la bloc hex_xeh hex_xeh Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere in scara blocului-legal sau nu? Utilizator1991 Utilizator1991 Buna ziua, In blocul unde locuiesc vecinii vor sa puna camere de supraveghere-exterior si interior(cea din interior la parter). Personal nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)