avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este obligatoriu de montat electrovana gaz pe scara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este obligatoriu de montat electrovana gaz pe scara blocului,mentionez ...

Este obligatoriu de montat electrovana gaz pe scara blocului,mentionez ca instalatia de gaze este din 2006.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 30 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este obligatoriu pentru siguranța locatarilor/prorietarilor.
@Dapix, ideea cu siguranta locatarilor/proprietariloreste superok, insa nu am vazut sa fie obligatorie.
Asadar, deocamdata fiecare isi protejeaza viata si bunurile cum crede de cuviinta. Montarea unor senzori de gaze, de fum, de inundatii, etc. pe spatiile comune este de bun augur si sunt de acord cu dumneata.
Acum, nu stiu de ce a deschis discutia @andreimihai1969. Poate ii obliga cineva, nu stiu - sa ne spuna si noua, aici pe forum. Cum am mai spus, montarea unor asemenea dispozitive pe spatiile comune , in opinia mea este o idee buna.
Exista directiva ANRE din 2018 care obliga instalarea de electrovalva si senzori pe casa scarii....pentru intrerupere generala a coloanei comune
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)
Detectoarele de gaze wireless virgiliuw@yahoo.com virgiliuw@yahoo.com Bună ziua, Detectoarele de gaze wireless sunt obligatorii? Multumesc! (vezi toată discuția)