avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie anexa pe linia de hotar!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie anexa pe linia de hotar!

Va salut!
In 2004 am construit o anexa, o bucatarie de vara pe linia de hotar, avand acordul verbal al vecinului care la randul lui a construit si el un garaj, cele doua constructii fiind lipite. Totul a fost un acord verbal. Aceasta anexa cat si garajul au fost construite fara autorizatie de construire, desi, eu am declarat-o la primarie fiind trecuta in Registrul Agricol din 2004.
Vecinul s-a mutat, a vandut casa, nu am probleme cu noii vecini dar vreau sa o intabulez.
Care sunt pasii de urmat, avand in vedere ca aceasta constructie este din 2004 iar vecinii au cumparat casa acum 6 ani, mai trebuie acordul lor?
Multumesc mult pentru precizari si o seara placuta in continuare!
Ultima modificare: Joi, 31 August 2023
Manesscu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparar o casa cu,curte constructie anii 1980.vecinul ... kun.ovidiu kun.ovidiu Buna ziua! Am cumparat o casa cu,curte constructie anii 1980.Vecinul are o constructie anexa(bucatarie de vara) care are un perete in prelungirea gardului de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa - schimbare destinatie (?) pfiszter pfiszter Buna ziua Am urmatoarea problema, si as aprecia foarte mult un raspuns util. Voi relata toata istoria, ca sa fie cat se poate de clar: In anul 1993, ... (vezi toată discuția)
Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)