avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Intr-o zona cu semne de oprire interzis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Intr-o zona cu semne de oprire interzis ( cu sagati) ...

Amenda parcare

Intr-o zona cu semne de oprire interzis ( cu sagati) marcand foarte clar atat inceputul , cat si sfarsitul zonei in care oprirea este interzisa, s-a aplicat amenda pt o masina oprita fix inainte de semnul care marcheaza inceputul zonei cu oprire interzisa. Motivul invocat in pv al politiei locale: ocuparea unui spatiu cu alta destinatie decat parcare.
Nu am multa experienta la volan dar mi se pare ciudat sa fiu amendat intr-o zona in care am respectat semnele de circulatie
Sa contesc PV? Cum se face contestatia?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda oprirea interzisa GeluM GeluM Buna seara, am si eu urmatoarea dilema, la intrarea strazii pe care locuiesc , exista doua indicatoare : - trecere de pietoni si atentionare strada cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie oprire interzisa/exces de zel. Cireasha Cireasha Buna ziua! Sunt un utilizator nou , am gasit foarte multe informatii importante dar cazul meu nu am gasit. In ce conditii instanta valideaza si imi poate da ... (vezi toată discuția)
Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)