avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternitate

va deranjez cu o intrebare...stiu ca angajatii birourilor notariale (consilier juridic) beneficiaza de reduceri pana la 90% din onorariul perceput de catre notar-conform normelor cu privire la tarifele de onorarii ale notarilor publici, anexa 5. daca intervine concediul de maternitate pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, mai poate exista posibilitatea acordarii acestei reduceri, dat fiind ca intervine suspendarea contractului individual de munca. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Chiriac , Consilier juridic 17:31, 29 Ianuarie 2010
Da, intrucat pe perioada suspendariii c.i.m. aveti totusi calitatea de salariat chiar daca nu prestati activitate.... ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus.
freeelis a scris:

Da, intrucat pe perioada suspendariii c.i.m. aveti totusi calitatea de salariat chiar daca nu prestati activitate.... ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus.
va multumesc mult pentru raspuns...:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

reducerea de student pentru muzee, teatre și alte ... Mela95 Mela95 Bună ziua! Reducerea de student pentru muzee, teatre și alte evenimente culturale se poate acorda și studenților peste 26 de ani? Întreb deoarece în ... (vezi toată discuția)
Compensatie caldura - 2010 viomarc viomarc in norme este specificat un auto 1600 cm3.Dar daca familia are 2 auto.sub 1600,beneficiaza de compensatie termica? (vezi toată discuția)
Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)