avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat ...

Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat si apartamentul de la etajul 1 ,proprietari au spart placa de rezistenta dintre etaje la terasa ,au inchis terasa iar balustrada a prins-o pe fatada apartamentului meu tot de la terasa,ce pot sa fac?multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: bobby69ireland , utilizator 09:28, 8 Iulie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectoratul de stat in ctii. si primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si asociatia de proprietari pe langa cele emumerate ( primarie si inspectoratul de stat in constructii).
Asociatia de proprietari daca exista trbuie sa il actioneze in judecata.
Placa face parte din structura de rezistenta si e foarte grav daca e sparta.
Fatada e proprietate comuna.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2023
Nivea, utilizator

Nivea a scris:

Si asociatia de proprietari pe langa cele emumerate ( primarie si inspectoratul de stat in constructii).
Asociatia de proprietari daca exista trbuie sa il actioneze in judecata.
Placa face parte din structura de rezistenta si e foarte grav daca e sparta.
Fatada e proprietate comuna.

Nu avem asociatie ,ce vreti sa spuneti cu fatada ca fiind comuna?are dreptul sa coboare balustrada ?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu astea sunt incalcarile:
-Placa
-si fatada
Cate apartamente are imobilul 4 cumva? in ce zona sunteti?

Nivea a scris:

Nu astea sunt incalcarile:
-Placa
-si fatada
Cate apartamente are imobilul 4 cumva? in ce zona sunteti?

Da,4 sunt din jud.Hd ,la primarie am facut sesizare nu scrisa cei drept ,a venit,s-a uitat si a plecat,am fotografii cu ce s-a spart,noi un timp nu am locuit in ap.iar cand am venit in iarna am vazut cum si-au pus balustrada in partea de sus a terasei mele perforandu-mi izolatia si betonul

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un ... Lianacg Lianacg Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un balcon care iese in exteriorul blocului si nu are acoperiși, este sub cerul liber. La etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt proprietar de apartament intr-un bloc vechi de ... Ruxandra Zamfir Ruxandra Zamfir Buna ziua. Sunt proprietar de apartament intr-un bloc vechi de 50 ani iar vecinii de deasupra mea au spart santuri prin planseul comun pentru a monta tevile de ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)