avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua As dori informatii cu privire la contractul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua As dori informatii cu privire la contractul de asigurari ...

Buna ziua
As dori informatii cu privire la contractul de asigurari sociale pentru concedii si indemnizatii,pt o doamna insarcinata care are data probabila a nasterii in 26.03.2024. Este fara venit. intrebarea mea este daca acum mai poate incheia acest contract , adica cum se calculeaza cele 6 luni stagii minim de cotizare , care este suma care se trece in contract si care va fi indemnizatia de care va beneficia pe perioada celor 126 zile de concediul sarcina si lauzie?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal ancutica2220 ancutica2220 Buna ziua! Sunt insarcinata in 32 de saptamani. In curand voi semna un contract cu timp partial de lucru pe perioada determinata. Nu am cele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate yildiz yildiz sunt insarcinata in 16 sapt educatoare, vechime 9 ani, grad did 2 si as dori sa stiu cand pot sa imi iau concediu prenatal, care sunt formalitatile, si care ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei de crestere copil crsulici crsulici Buna ziua, Copilul implineste 2 ani pe 08 septembrie 2016 iar eu trebuia sa ma intorc la serviciu pe 08 august 2016, dar mi s-a spus sa revin pe 08 ... (vezi toată discuția)