Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat cazi?
Mulțumesc
Ar putea fi: Cod CAEN 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
Această clasă include lucrări de instalații sanitare, lucrări de instalare a sistemelor de încălzire și aer condiționat, inclusiv completări, modificări, întreținere și reparare.
Această clasă include:
- instalarea în clădiri sau alte construcții de:
*sisteme de încălzire (electrice, cu gaze și petrol)
*cuptoare, turnuri de răcire
*dispozitive de colectare a energiei solare pentru obținerea de energie, alta decât cea electrică
*instalații și echipamente sanitare
*echipament și tubulatură pentru instalațiile de ventilație și aer condiționat
*armături pentru tevi de gaz
*conducte de abur
*sisteme de stins incendii (sisteme de sprinklere)
*sisteme de aspersoare pentru peluze (suprafețe cu gazon)
- instalarea sistemelor de conducte
si Cod CAEN 9524 - Repararea mobilei si a furniturilor casnice
Această clasă include:
- retapițarea, refinisarea, repararea și restaurarea mobilei și a furniturilor, inclusiv a mobilierului de birou
Credeți ca ar merge și Caen 4332 ,,Lucrări de tamplarie și dulgherie” sau 4334 ,,Lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri” ? Cu aceste coduri, in situația impozitării in sistem real, îmi pot scădea cheltuielile cu materialele (colantul) ?
Mulțumesc mult
Bineinteles, merg si aceste coduri CAEN.
ce tine de cheltuieli, cred ca ar putea sa mearga de asemenea, atata timp cat respectati regulile contabilitatii in sistem real.
Mai am o singura întrebare : dacă serviciile se vor efectua doar la domiciliul clientului am nevoie de casa de marcat, sau ma pot încadra in excepțiile prevăzute la ART 2 lit i și l din OUG 28/1999?