avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, ma pot transfera de la o universitate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, ma pot transfera de la o universitate privată (facultatea ...

Buna ziua, ma pot transfera de la o universitate privată (facultatea de drept), la o universitate de stat (tot facultatea de drept)? Mentionez ca in octombrie incep anul 4 de studii de licenta.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
MhMEla, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut 4 ani de facultate la universitatea politehnica ... Accor1999 Accor1999 Buna ziua! Am facut 4 ani de facultate la Universitatea Politehnica din Bucuresti la Facultatea de Inginerie Electrica. Nu am putut sustine examenul de licenta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Alegerea facultatii de drept serban19 serban19 Stie cineva daca are o importanta asa mare daca Universitatea este particulara , in speta Univ.G Bacovia-Bacau. As vrea sa urmez cursurile Fac de Drept si am ... (vezi toată discuția)