avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, mama mea a fost casatorita cu un individ care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, mama mea a fost casatorita cu un individ care dupa 5 ani ...

Buna, mama mea a fost casatorita cu un individ care dupa 5 ani de zile a plecat in mijlocul zilei, ultima oara cand a venit (a doua zi dupa ce plecase) a fost sa isi ia lucrurile si zicea ca pleaca in strainatate (atentie vorbesc de o persoana cu indemnizatie de handicap cica ca nu poate lucra ca are hernie); intrebarea mea este cum poate mama divorta de el neavand nici numar de telefon cunoscut noua si nici adresa de domiciliu, si poate sa ii faca el ceva probleme legale ei ?
Mentionez din nou omul s-a luat si s-a dus nu avem nici o informatie despre unde se afla acum. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: silvia.oanes , utilizator 20:01, 5 Septembrie 2023
Buna ziua, poate divorta fara acordul sotului dar trebuie sa stie macar o adresa unde a locuit in Romania daca nu cunoaste unde se afla in prezent. Ulterior se mai pot face demersuri privind aflarea adresei.
Statea in chirie undeva inainte de casatorie dar nu mai avem adresa, cum se poate proceda? trebuie sa cautam noi unde sta ??
Menționați în cererea de chemare în judecata ultima adresa cunoscuta de dvs, oricare ar fi ea, chiar și în chirie sau la părinții lui de ex.sau fost adresa din buletin și solicitați sa facă și instanta verificări în baza de date pentru aflarea eventualei adrese din buletin de la acest moment.
Pentru persoanele care nu pot fi găsite nicicum și nu au adresa exista posibilitatea numirii unui curator avocat și continuarea procesului chiar și în lipsa.

silvia.oanes a scris:

Statea in chirie undeva inainte de casatorie dar nu mai avem adresa, cum se poate proceda? trebuie sa cautam noi unde sta ??

Multumesc mult de ajutor!
Pe timpul casatoriei nu a stat cu mama?

silvia.oanes a scris:

Alte discuții în legătură

Divort Yasminuta29 Yasminuta29 Buna ziua.Un divort se poate baga in lipsa fara ca eu sa stiu ca sotie,si sa ma trezesc divortata,fara sa fiu de acord,sau sa stiu ceva? Dar daca ma anunta si ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire ghergut ghergut Am o matusa ramasa vaduva dupa decesul unchiului de acum un an.Nu au avut copii. Unchiul a mai avut 8 frati in localitati diferite, din care traieste numai ... (vezi toată discuția)