avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birourile executoresti pot percepe dobânda la o suma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birourile executoresti pot percepe dobânda la o suma cerută ...

Birurile executoresti pot percepe dobânda la o suma cerută de un asigurator care a fost in insolvență și ulterior ieșit de pe piață (euroince)
Concret: În urma unui eveniment rutier petrecut în 2017, asiguratorul mi-a cerut drept daune aproximativ 4000 lei. Iar in baza unei hotărâri judecătorești din noiembrie 2020, asiguratorul (Euroins) îmi solicita suma de 7000 lei. A contractat biroul executoresc prin care solicită executarea silita. Întrebarea mea este, cum și în ce condiții a putut creste suma respectivă, asiguratorul poate percepe penalități de întârziere și care ar fi acestea în procent ? Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
nicu_is, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 10 iunie 2020 am fost vinovat de producerea ... david V david V BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati despagubire rca CBucuresti CBucuresti Sentinta data de instanta: [i]Admite cererea formulată de către reclamantul XXX în contradictoriu cu parata S.C. EUROINS ROMÂNIA ASIGURARE REASIGURARE S.A. ... (vezi toată discuția)