avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutați și pe mine cu o problema!.In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutați și pe mine cu o problema!.In mare,vreau ...

Va rog sa ma ajutați și pe mine cu o problema!.In mare,vreau sa vând casa unde locuiau bunicii mei.Problema este următoarea:casa este construită in 1974,este o casa aflată in indiviziune și este regim P+2 ,împărțită astfel ;P+1 eu,et 2 vecinul(asociat cum se spunea atunci).Problema esta ca “împărțeala” este făcută conform actelor de atunci,iar acum ca sa vând trebuiesc refăcute și ma lovesc de un doc. așa numit “anexa 2”.Problema este ca nu știu la ce instituție sa apelez.Casa a fost construită prin “Statut al Asociației de cooperare pentru construirea de locuințe proprietate personala” Și acest “statut” are o ștampila pe care scrie “Notariatul de Stat Județean Prahova”
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 12:54, 7 Septembrie 2023
Bună ziua!
Actele dvs.trebuie vizualizate de un avocat care va va da cu siguranță sfaturile pertinente referitoare la problema dvs.
Înțelegând că imobilul este in Prahova fie mergeți cu actele la un avocat din Prahova sau apropiere, chiar București, fie cereți o consultanta on line, trimițând actele pe e-mail sau whatsapp oricărui avocat din tara.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si drept de propietate ,acte in neregula in titlu propietate crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)
Titlu propietate si cadastru crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)