avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietati inscrise in decizia ANAF fara act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietati inscrise in decizia ANAF fara act de proprietate. ...

Proprietati inscrise in decizia ANAF fara act de proprietate.
Buna ziua!
Tatal meu locuieste intr-o zona rurala, respectiv in casa parintilor mamei mele. Inca de cand mama era in viata a aparut o decizie de impunere pe numele tatalui meu in care sunt inscrise toate proprietatile detinute de bunica materna.(mama mamei) acestea fiind facute fara un titlu de proprietate si fara o succesiune. Tatal meu refuza plata pe motiv ca el nu are act de proprietate pe numele lui. Cum el este in varsta ...ce putem face cu datoriile lui de la ANAF? Si ce solutii sunt dupa ce nu va mai fi? Noi copii lui vom fi obligati la plata lor?putem renunta la "mostenire"? inca nu am reusit sa elucidam cum a trecut primaria pe decizia Anaf totul pe numele tatalui meu, atata timp cat mama decedata mai are frati in viata si care nu au facut succesiune. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune sorinacizmas sorinacizmas Buna ziua! In anul 1997 bunica materna si in anul 1998 bunicul matern au decedat nelasand un testament in urma lor. Parintii mei au locuit impreuna cu ei din ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)