avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare referitoare la un ap cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare referitoare la un ap cu o camera cumparat ...

Buna ziua, am o intrebare referitoare la un ap cu o camera cumparat pt fiul meu cand avea 20 de ani. Era necasatorit atunci si el este proprietarul. Dupa casatoriea lui la 30 de ani, sotia lui are dreptul la acel apartament, mentionez ca acum sunt in divort. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:18, 8 Septembrie 2023
Buna ziua, presupunand ca regimul matrimonial este cel comun, al comunitatii legale, sotia nu are niciun drept cu privire la imobil. Discutii ar putea fi cu privire la imbunatatiri, daca acestea exista si au fost facute in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament prima casa - divort yonutzzell yonutzzell Buna ziua. Sunt casatorit de 2 ani si am impreuna cu sotia un copil de 2ani. Locuim intr-un apartament pe care ni l-au cumparat parintii ei , apartament in ... (vezi toată discuția)
Achiziție imobil prin programul prima casă de persoană necăsătorită. poate deveni ulterior coproprietar actualul partener? Ioana A Ioana A Buna ziua. Daca un cuplu necasatorit locuieste intr un imobil si unul dintre parteneri doreste sa il cumpere prin programul \"prima casa\" pe numele sau si ... (vezi toată discuția)
Divort Zahareasca Zahareasca In cazul unui divort,dupa 14 ani cu un copil de 10 ani.. Daca la casatorie ,sotul era proprietar de apartament. si in tot timpul acesta ,sotia a avut loc de ... (vezi toată discuția)