avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am pierdut certificatul de acţionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am pierdut certificatul de acţionar

Dacă am pierdut certificatul de acţionar unde mă pot adresa ? Fabrica de ulei Muntenia? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:20, 9 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Depozitarul central din București faceți o cererere contracost si cu copie după buletin pentru a va da un extras de cont cu toate acțiunile deținute pe CNP-ul dumneavoastră la aceasta data (si la toate firmele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de acționar Maria Maria maria Maria Maria maria Bună ziua! Am un certificat de acționar, în care se specifica ca dețin o parte din capitalul unei firme, Auxcom din 2003.va rog, sa dacă ma poate lamuri ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca certificatul de actionar mai este valabil? Camy1979 Camy1979 Buna ziua! Cum aflu daca certificatul de actionar mai este valabil si daca il pot valorifica( adica sa il vand)? (vezi toată discuția)
Am depus certificatele de acționar la umeb Petre Eugen Petre Eugen Bună dimineața! Numele meu este Petre Eugen, am depus certificatele de acționar la U.M.E.B., care a fost vândut (AFI Cotroceni), în prezent UMEB este o ... (vezi toată discuția)