avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua!Sunt eleva in clasa a VI-a și anul acesta ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua!Sunt eleva in clasa a VI-a și anul acesta am obtinut ...

Bună ziua!Sunt eleva in clasa a vi și anul acesta am obtinut 2 medalii de argint la Campionatul național de caiac.As putea obține bursa?

Alte discuții în legătură

Bună seara. fica mea are vârsta de 17 ani este din constanța ... Biancuta Biancuta Bună seara. Fica mea are vârsta de 17 ani este din Constanța și face sport de performanță ( karate ,) stilul este Ashihara, pe data de 07.11.2021, a ... (vezi toată discuția)
Burse de merit pentru copii campioni nationali si balcanici la sport ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am gasit niste inscrisuri din 2008, in care fostul ministru al educatiei, Adomnitei spunea ca din 2009 se vor da burse de merit elevilor ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda bursele elevilor de liceu? Danaioana Danaioana Buna dimineata! Ma adresez Dvs.cu o intrebare. Cine poate sa imi spuna cum se acorda bursele elevilor de liceu. Concret: eleva in clasa a IX-a, media primului ... (vezi toată discuția)