avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doresc sa cedez contractul de leasing auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doresc sa cedez contractul de leasing auto

Buna seara, am și eu o întrebare. Pe o firma plătitoare de TVA am un leasing pe 5 an din 2019 la o mașina de 32.000€, am plătit avans 8000€ și mai am 4 rate de plătit. Doresc sa cedez contractul de leasing unei alte firme. Pot preda leasing-ul doar cu contractul de novație fără a percepe bani celeilalte societăți (respectiv societatea cealaltă sa nu plătească nimic in afara de ratele rămase pentru preluare)?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutor cesionare leasing n_i n_i Am nevoie de ajutor intr-o problema aparent simpla si logica (cel putin dupa parerea mea) dar practic foarte complicata. Am o masina cumparata in leasing prin ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere leasing auto MLauraM MLauraM Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am subinchiriat un atoturism pe firma, de la o societate de “Intermedieri in comertul cu masini, echipamente ... (vezi toată discuția)
Avans pentru cesionare contract leasing (novatie) shobo shobo Buna ziua, Voi prelua un leasing prin cesionarea contractului. Cel ce imi va cesiona, pretinde avansul cash, pe persoana fizica. Exista vreun act notraial, ... (vezi toată discuția)