avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! O firmă de taxi cu o mașină sau maximum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! O firmă de taxi cu o mașină sau maximum două ...

Bună ziua!
O firmă de taxi cu o mașină sau maximum două este obligată să aibă manager de transport?
Am citit un articol unde scria că doar peste două mașini e nevoie dar nu am găsit hotărârea sau legea cu care să argumentez.
Care este adevărul. Atașez articolul ;
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Manager transport taxi mary_lena8 mary_lena8 Bună ziua, am înființat o firmă de taxi și am doar o mașină.Mă interesează dacă am nevoie de manager de transport .Am citit că doar de la trei ... (vezi toată discuția)
Detin o firma de taxi doar cu o masina taxi Milesandiana Milesandiana Detin o firma de taxi doar cu o masina taxi, singur proprietar...iar cei de la primarie imi cer atestat de manager transport sau sa angajez pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Am o masina taxi pe srl. Andra75 Andra75 Buna ziua! Am o masina taxi pe SRL si vreau sa stiu daca este nevoie si de manager de transport pentru o singura masina sau la mai mult de 2 masini?, am ... (vezi toată discuția)