avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o firma de taxi doar cu o masina taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o firma de taxi doar cu o masina taxi

Detin o firma de taxi doar cu o masina taxi, singur proprietar...iar cei de la primarie imi cer atestat de manager transport sau sa angajez pe cineva in functia asta, dar eu am citit un articol ca doar de la 2 masini in sus e nevoie de manager transport.ati putea sa ma ajutati cu legea pt a sti exact ce am de facut?va multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am o masina taxi pe srl. Andra75 Andra75 Buna ziua! Am o masina taxi pe SRL si vreau sa stiu daca este nevoie si de manager de transport pentru o singura masina sau la mai mult de 2 masini?, am ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect ! de curand am cumparat o masina taxi cu ... Adrian2626 Adrian2626 Va salut cu respect ! De curand am cumparat o masina taxi cu tot cu loc la primarie (adica cu licenta /autorizatie ). Am infintat un srl , masina am trecuto ... (vezi toată discuția)