avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va salut cu respect ! De curand am cumparat o masina ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va salut cu respect ! De curand am cumparat o masina taxi cu ...

Va salut cu respect !
De curand am cumparat o masina taxi cu tot cu loc la primarie (adica cu licenta /autorizatie ).
Am infintat un srl , masina am trecuto pe srl , am inmatriculato ...
Bun , eu sunt administratorul firmei , dar nu detin atestat manager taxi si nici atestat taxi .
Tatal meu le are, pot sa il fac manager in firma si sa lucreze pe masina ?
Proprietarul de unde am luat masina inca nu mia cesionat locul la primarie , deoarece ajungand la camera taximetristilor (de unde trebuia sa iau cererile ) mi sa spus ca imi trebuie atestat de manager cel putin , si atestat taxi pt a putea termina actele (cesionarea la primarie ).
Pe tatal meu poate sa il angajeze contabilul sal bage ca manager..el avand atestatele , si apoi sa termin cu cesionarea autorizatiei pe numele meu ?
Sau exista posibilitatea intai sa imi cesioneze proprietarul autorizatia la primarie , iar apoi cu ajutorul contabilului sa dau drumu la lucru , facandul pe tata manager ?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma regim taxi ; srl/pfa kib kib Problema mea este simpla...vreau sa infiintez o firma cu domeniul de activitate transport in regim TAXI ,ceea ce implica, bineinteles , obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Contract intre societate taxi si proprietar masina rroxica rroxica buna ziua am cumparat o masina la taxi dar cum este legea masina trebuie sa fie pe societatea de taxi respectiva. va rog sa-mi spuneti ce tip de contract ar ... (vezi toată discuția)