avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modificare cursuri limbi straine
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modificare cursuri limbi straine

Buna ziua,

La scoala unde a inceput baietelul meu, se fac 2 limbi,engleza si spaniola. Toti parintii din clasa am ramas dezamagiti că au pus spaniola ca si limba de bază si engleza ca optional, spunandu-ne ca e scoala de asa natura, desi exista o alta clasa unde engleza oare sa fie cea de bază. As dori sa stiu daca exista vreo lege privind invatamantul, prin care sa reusim sa schimbam aceasta situatie, mai ales ca toți părinții isi doresc aceasta schimbare si eventual un sfat cum sa procedam.
Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pentru un elev de clasa a 3 a serpoaica serpoaica Patru baieti din clasa a 3 a sunt acuzati ca s-ar fi masturbat in timpul orei de engleza,acest lucru fiind spus in conditiile in care in acea clasa nu exista ... (vezi toată discuția)
Testarea pentru inscrierea in clasa zero poate fi repetata? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Fiul meu a fost programat ieri la o testare pentru a merge l clasa zero si a obtinut 60 de puncte din 100. As dori sa intreb daca ar putea sa mai ... (vezi toată discuția)