avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare bon fiscal de prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare bon fiscal de prestari servicii

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca la un bon fiscal de prestari servicii, gen vulcanizare, I.T.P. sau orice alt gen de activitate trebuie sa fac Nota de Intrare Receptie. Sau le pot inregistra alt fel???
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: JoshuaM , utilizator 11:01, 14 Septembrie 2023
Nu se completeaza deloc nir pentru bonuri fiscale sau facturi de la acizitii de prestari servicii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala tavinel tavinel buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati? (vezi toată discuția)
Bon fiscal combustibil ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Este bonul fiscal de combustibil considerat document justificativ daca este mentionat CUI-ul firmei sau trebuie sa scoatem nota de receptie sau ... (vezi toată discuția)