avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. S-a emis un titlului executoriu de către ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. S-a emis un titlului executoriu de către anaf pentru ...

Bună ziua.
S-a emis un titlului executoriu de către anaf pentru neplata obligațiilor fiscale. Acest titlu executoriu conținea atât obligații principale,cât și și accesorii constând în dobânzi și penalități.
Plata pentru titlul executoriu s-a facut integral,fără eșalonare. Urmare plății,am solicitat anularea accesoriilor,. S-a emis decizie de anulare a accesoriilor ulterior plății integrale a debitului,care cuprindea și aceste accesorii. Problema mea este,ca ,nici după 2 ani de la emiterea deciziei de anulare nu mi-am recuperat acei bani. Care este soluția de recuperare a banilor din deciziile de anulare ? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Titlul executoriu pentru obligatiile fiscale accesorii intrerupe prescriptia titlului executoriu pentru obligatiile fiscale principale? olivia.neacsu olivia.neacsu Buna seara, Anul trecut am depus declaratia unica pentru venituri din chirii, si ca urmare a neplatii mi s-a emis un titlu executoriu pentru creante fiscale ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii datoriilor nitmar nitmar Conform noului cod fiscal se sting mai intai creantele principale in ordinea vechimii si apoi accesoriile; dar daca anterior modificarilor din codul fiscal ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu nitmar nitmar 1. daca titlul executoriu cuprinde o creanta principala si trei creante accesorii (majorari de intarziere), iar eu contest doua din aceste sume accesorii, ce ... (vezi toată discuția)